Design freelancer inhuren?

Manuscripta is de marktplaats waar opdrachtgevers en freelancers elkaar ontmoeten. Ben je als bedrijf op zoek naar een zelfstandig designer? Die vind je hier! Een logo ontworpen, de huisstijl een make-over geven of de website vernieuwen; het zijn opdrachten voor een freelancer. Maak gebruik van de mogelijkheden: geen vaste medewerker in dienst, maar een professionele designer die je op ieder moment kunt inschakelen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Graphic design freelance

Een freelancer voor graphic design inhuren? Met graphic design bepaal je de uitstraling van alles dat je offline en online laat zien aan de doelgroep. Wil je als bedrijf snel de beschikking hebben over een moderne website en dito vormgeving? Dan kies je voor de expertise van een graphic designer op freelance basis. Bij iedere designer vind je relevante informatie over kennis en ervaring, waardoor je altijd de geschikte kandidaat voor jouw klus vindt.

Ontmoet freelance designers

Wil je direct beschikken over een freelance designer om te werken aan de uitstraling van je website, de huisstijl en de volledige digitale omgeving. Maak gebruik van vaste tarieven en bepaal zelf welk type freelancer je nodig hebt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!