Freelance visagist gezocht?

Per direct een visagist nodig voor een grote show? Dan is een freelance visagist een interessante uitkomst. Freelancers zijn doorgaans direct beschikbaar, en ze brengen dankzij hun veelzijdige ervaring veel kwaliteiten met zich mee. Een freelance visagist is bekend met allerlei soorten projecten, waardoor je ook voor unieke opdrachten bij deze vakmensen terecht kunt. Ontdek hoe Manuscripta je helpt bij het vinden van de juiste visagist voor de aankomende klus.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een freelance visagist aan huis

Wil je vanavond perfect voor de dag komen tijdens een event, of wil je foto’s laten maken bij je thuis? Dan is een freelance visagist aan huis een prettige mogelijkheden. De make-up artist geeft je graag advies over de mogelijkheden van make-up, passend bij je gezicht. Ook is het natuurlijk mogelijk om op basis van jouw wensen aan de slag te gaan. Zoek je met spoed een visagist? Ook dan zit je goed bij Manuscripta.

Ervaring met verschillende huid- en kleurtypen

Een freelance visagist is bekend met diverse projecten, en daarmee ook met de verschillende huid- en kleurtypen die hierbij horen. Daarom krijg je naast het aanbrengen van make-up ook altijd bijpassend advies, zodat je in het vervolg ook zelf aan de slag kan. Voor een speciale gelegenheid kies je voor freelance visagisten.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!