Freelance sales medewerker inhuren?

Een freelancer sales voegt direct iets toe aan je organisatie. Sales betekent niks anders dan het binnenhalen van klanten, opdrachten en omzet. De salesexpert weet als geen ander wat er gevraagd wordt om de volgende opdracht binnen te halen. Een freelancer is gebaat bij een flexibele werkplek, waar hij of zij voldoende uitdaging krijgt. Voldoet jouw organisatie aan die kenmerken? Laat je dan overtuigen door de kwaliteiten van een freelance accountmanager.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een freelance sales medewerkers verdient zichzelf terug

Als er één plek is waar een freelancer zichzelf snel kan terugverdienen, dan is het wel in de sales. En het voordeel voor jouw onderneming is dat je met een freelancer nergens aan vastzit. Is de salesmedewerker niet wat je ervan verwacht had? Dan is het mogelijk om direct weer uit elkaar te gaan. Heb je slechts op bepaalde momenten extra mankracht nodig? Dan staat de freelance sales er direct voor je.

Haal krachtige verkopers in huis

Bij Manuscripta selecteer je direct wat voor type account management je nodig hebt. Wil je een ervaren persoon, of kies je voor een jonge verkoper die nog kan groeien? Bepaal zelf waar je organisatie behoefte aan heeft en haal direct een krachtige verkoper binnen om je team te versterken.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!