Freelance kok inhuren?

Door het tekort aan personeel in de horeca is een freelance kok steeds vaker gevraagd. Heb je vanavond iemand nodig, of later deze week? Dan is het prettig om de beschikking te hebben over een up-to-date pool met ervaren koks, passend binnen jouw keuken. Een ervaren kok is snel ingewerkt, en dankzij de vrijblijvende samenwerking doe je uitsluitend een beroep op de kok wanneer dit echt nodig is.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een zelfstandig werkend kok

Heb je voor korte of langere tijd een ervaren kok nodig om bij te springen in de keuken? Dan is een freelance kok de gewenste oplossing. Hier kan je direct een beroep op doen. Een kwalitatieve kok met specialisatie op jouw keuken. Aan de hand van je eigen wensen worden de juiste koks uit de regio geselecteerd, welke direct je keukenteam komen versterken.

Voordelen van een freelance kok

Freelance koks staan er wanneer jij dat wilt. De freelancer werkt met vaste tarieven, en je hoeft geen rekening te houden met arbeidscontracten. In het geval van een goede samenwerking werk je vaker met elkaar, en anders schakel je eenvoudig door. Kies de freelance kok die bij jou past met Manuscripta.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!