Freelance journalist – vind direct professionals

Ben je als bedrijf op zoek naar een freelance journalist? Een journalist kan je helpen bij het vergaren van belangrijke informatie, zonder dat je de freelancer vast in dienst hoeft te nemen. Je bepaalt zelf in welke mate de journalist vrijheid heeft om kritisch te zijn, en werkt met vaste tarieven aan elke individuele opdracht. Dankzij ons vakkundige bestand met journalisten ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw organisatie.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Tarieven freelance journalist

Een journalist kiest bij ons zijn eigen tarief. Daarbij zijn onder meer kwaliteit en ervaring belangrijke factoren. Als opdrachtgever ken je de exacte tarieven, voordat je met de freelance journalist in zee gaat. Je komt zodoende niet voor onverwachte verrassingen te staan. Samen met de freelancer bepaal je het tarief en de deadline om de opdracht te verzilveren. Een ideaal systeem voor beide partijen.

Ik zoek een freelance journalist

Een zelfstandig journalist biedt jouw organisatie veel voordelen, onder meer in de vrijheid om samen te werken wanneer jij dat wilt. Vaste tarieven en goede afspraken. Freelance journalist gezocht? Die vind je gegarandeerd bij Manuscripta.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!