Freelance illustrator inhuren?

Een freelance illustrator is verantwoordelijk voor het ontwerpen van een afbeelding bij een aangeleverde tekst. Het beeldmateriaal dat wordt ontworpen dient vaak als ondersteuning voor de tekst, dan wel volledig ter vervanging van de tekst. Een afbeelding moet ‘spreken’, en de illustrator zorgt daarvoor met zorgvuldig design. Omdat een illustrator vooral dient als ondersteunende taak binnen bedrijven, is het interessant om te kiezen voor een freelance overeenkomst.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een illustrator

Een illustrator beschikt over grafische skills en voldoende ervaring om vanuit een stuk tekst aan de slag te gaan met uniek beeldmateriaal. De uniciteit van beeldmateriaal geeft je bedrijf een streepje voor ten opzichte van de concurrentie. Ook is een illustrator te gebruiken voor flyers of online promotiemateriaal. Heb je behoefte aan een grafisch ontwerper, dan vind je ervaren illustrators bij Manuscripta.

Een beeld spreekt

Freelance illustrators zijn gespecialiseerd in het beeldend maken van platte tekst. Het is een niche die je als bedrijf verder helpen om uniek en origineel naar voren te komen. Het ontwerpen van reclame of promotie en beeldmateriaal is bij een freelance illustrator in goede handen. Zoek en vind direct de gewenste illustrator bij Manuscripta.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!