Freelance horeca – snel meer personeel

Het vinden van nieuw personeel binnen de horeca kan best lastig zijn, en daarom is een platform om direct uit te putten ideaal. Heb je in een specifieke periode extra mankracht nodig, dan vind je jouw freelance horecamedewerker bij Manuscripta. Hier vind je als opdrachtgever eenvoudig ervaren personeel bij jou in de buurt. Werken met freelancers in de horeca is ideaal: je maakt duidelijke afspraken, en kunt op drukke en rustige momenten direct schakelen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een horeca freelancer?

Een freelancer laat zich inhuren voor de horeca. De horeca is een groot geheel van afwassers, keukenpersoneel, serveerders en meer. De freelancers bij Manuscripta zijn met name jongere horecamedewerkers tussen de 18 en 27 jaar. De freelance horecamedewerkers kunnen vooraf aangeven wat hun ervaring in de horeca is, waar ze naar op zoek zijn en voor welk tarief ze willen werken. Zo weet jij als opdrachtgever direct wat je in huis haalt.

Samenwerken in de horeca

De horeca is doorlopend in beweging, en als ondernemer wil je snel kunnen schakelen. Maak daarom gebruik van freelance dienstverbanden, waardoor je zelfs per dag kunt bepalen wie je wel of niet nodig hebt. De beste freelance horecamedewerkers kom je tegen bij Manuscripta.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!