Freelance dtp’er inhuren?

Een freelance dtp’er verzorgt het ontwerp, de opmaak en het uitwerken van grafische tekeningen. Wat is een dtp’er precies? Een dtp’er is actief voorafgaand aan het moment dat iets gepubliceerd wordt. We hebben het hierbij vooral over de opmaak en het bewerken van documenten. Deels gebeurt dit offline, deels ook online. Het gaat hierbij onder meer over flyers, brochures, folders en tijdschriften. Alles waar grafisch ontwerp van belang is.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Ervaren freelance dtp’er inzetten

Is jouw bedrijf naarstig op zoek naar een ervaren dtp’er, zonder dat je daarbij wilt kiezen voor een vast dienstverband? Dan is een freelance dtp’er de juiste. In deze situatie zit je nergens aan vast, maar je ontvangt wel een ervaren dtp’er met een frisse blik op de zaak en voldoende expertise. Een dtp’er is zeer gewild, omdat je unieke beelden kunt laten vormgeven. Ontdek welke rol de zelfstandig dtp’er hierin kan spelen.

Desktoppublishing in huis halen

Bij Manuscripta vinden opdrachtgever en freelancer elkaar. Maak gebruik van elkaars mogelijkheden om unieke projecten succesvol op te zetten. Desktoppublishing is een vak apart. Het helpt jouw bedrijf bij het publiceren van fraaie producten.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!