Freelance docent gezocht?

Zit je tijdelijk zonder gekwalificeerde docenten, en wil je geen klassen naar huis sturen? Dan is het interessant om te kunnen kiezen uit een grote groep freelance docenten. Met het huidige lerarentekort is het logisch dat scholen vaker noodgedwongen een beroep moeten doen op zelfstandig docenten. Kies voor een tijdelijke samenwerking met ervaren docenten. Bij Manuscripta zorgen we ervoor dat er morgen iemand voor de klas staat.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Freelance docent inhuren

Geschoold personeel is belangrijk voor een school, zowel binnen het primair als voortgezet onderwijs en daarna. Freelance docenten specialiseren zich doorgaans in een bepaalde richting, en dat zorgt ervoor dat je zelf de gewenste kandidaat voor de functie selecteert. De freelance docent voldoet bij ons altijd aan de lesbevoegdheid, heeft ervaring en een ondernemende instelling. Zo helpen we jouw school verder met een freelance docent.

Direct en voor langere tijd voldoende personeel

Wil jij je geen zorgen meer hoeven maken of je morgen nog wel iemand voor de klas kunt zetten? Dan kies je voor een freelance aanpak. Je hoeft hierbij geen vaste medewerkers in dienst te nemen, en bent volledig flexibel in je personeelsbestand. Daarbij heb je wel altijd de beschikking over voldoende inzetbaar personeel.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!