Hard werk voor de assistent stuc- en schilderwerk

Een assistent stuc- en schilderwerk assisteert de stukadoor of de schilder bij diens werkzaamheden. Diegene is er verantwoordelijk voor dat de werkvloer wordt voorbereid. Omdat de stukadoor of schilder graag gelijk aan het werk gaat wordt er regelmatig een assistent stukadoor gezocht. Men is dan verantwoordelijk voor de meest voorkomende werkzaamheden waarbij nog geen specifieke werkervaring of opleiding vereist is.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Met specifieke taken schilderwerken uitvoeren

De schilder gaat het liefst aan het werk op een werkplek die eveneens goed is voorbereid. Onder de taken van de assistent valt dan ook onder andere het voorschuren van het oude schilderwerk voordat de schilder aan de slag kan gaan. Ook het opbouwen van een eventuele bouwsteiger valt onder het takenpakket. Zo kan er veilig worden gewerkt.

Een schilder assistent gezocht

Binnen de schilderbranche wordt regelmatig een schilder assistent of een assistent stuc- en schilderwerk gezocht. Een kandidaat kan in dat beroep gaan werken wanneer men een vmbo-achtergrond of een mbo-opleiding heeft. In de praktijk leert men het vak van stukadoor of schilder. Je kan ook als erkend leerbedrijf werken en een assistent volgens het BBL-traject in dienst nemen.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!