Assistent monteur gezocht?

Installatiewerkzaamheden komen steeds meer voor en het is nog steeds handwerk: een assistent monteur is daarmee een heel gewild beroep geworden. De assistent monteur is namelijk de persoon die de monteur bijstaat in zijn of haar werkzaamheden. Hij bent degene die de werkzaamheden uitvoert waarvoor nog geen voltooide opleiding installatietechniek benodigd is.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat zijn de taken assistent monteur

Het valt onder het vakgebied van en assistent monteur dat men ongeschoolde werkzaamheden uitvoert op installatie- en montage gebied. Men is als het ware het extra stel handen van de monteur bij montagewerkzaamheden. Daarnaast kan men eenvoudige montageklussen doen en men reikt het gereedschap aan zodat er snel kan worden gewerkt. Ook is het de taak dat de werkplek opgeruimd en veilig is en blijft.

Aan het werk als assistent automonteur

Dit is een baan die wordt teruggevonden op meerdere plekken. Je mag denken aan de automotive industrie waar daadwerkelijk auto’s worden gefabriceerd. Je mag ook denken aan werkzaamheden die in een garage worden uitgevoerd. In beide gevallen is diegene de kracht die het gereedschap aanreikt en die daarnaast de werkplek opgeruimd houdt. Daarmee is de assistent voor een groot deel verantwoordelijk voor de veiligheid ter plekke.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!