Een assistent loodgieter voor jouw bedrijf

Door steeds meer loodgieters wordt een assistent loodgieter gezocht. Dit doet men omdat er met behulp van een loodgieter hulpkracht sneller, veiliger en beter kan worden gewerkt. Daarnaast wordt er regelmatig een assistent gezocht omdat men dan als leerbedrijf functioneert. Via de BBL-regeling kunnen leerling loodgieters de fijne kneepjes van het vak leren.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een assistent loodgieter

De assistent loodgieter is eigenlijk het ‘tweede paar handen’ van de loodgieter. Hij geeft het gereedschap aan en men houdt het materiaal vast waarmee gewerkt wordt. Op die manier kan de loodgieter zonder al teveel onderbrekingen snel en veilig zijn werk doen. De assistent loodgieter is dan ook zoveel meer dan alleen in de leer.

Doorstromen naar het vak van loodgieter

De meeste assistenten doen dit werk maar voor een relatief korte tijd. Ze werken via de BBL regeling waardoor ze door kunnen stromen naar het vak van loodgieter. Doordat ze een deel van de tijd in de schoolbanken zitten leren ze de praktijk van de volleerde loodgieter terwijl ze de theorie op een MBO opleiding leren. Op die manier begeleid je een vakman in de dop.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!