Assistent dakdekker gezocht?

Als assistent dakdekker is men er verantwoordelijk voor dat de dakdekker zijn werkzaamheden goed, snel maar bovenal veilig kan uitvoeren. Diegene is verantwoordelijk voor alle niet specifieke zaken bij dit werk. Men zorgt er onder andere voor dat machines veilig kunnen worden bediend en daarnaast zorgt men voor de toevoer van dakbedekkingsmaterialen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wanneer wordt een assistent dakdekker gezocht

Met name in de branche waarin de toevoer van dakbedekkingsmaterialen een hoop werk vereist zoekt men regelmatig een assistent dakdekker. Daarbij mag worden gedacht aan de branche waarin boerderijen en nieuwbouwwoningen worden voorzien van een rieten kap. Daarnaast mag men denken aan die richting waarbij de dakpannen met regelmaat moeten worden aangevoerd.

Wat doet een assistent dakdekker

De assistent dakdekker houdt de materialen en gereedschap vast. Op het juiste moment worden deze materialen aangereikt. Daarnaast zorgt men ervoor dat de werkplek veilig en goed toegankelijk is. Verder ben is diegene verantwoordelijk voor de bevoorrading van de dakdekker. Men zorgt er dus voor dat de klant snel een vakkundig dak boven zijn hoofd heeft.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!