Assistent bouwvakker gezocht?

Assistent bouwvakker is een beroep wat veelal wordt uitgeoefend door mensen die willen beginnen in het beroep van bouwvakker. Het is een beroep wat meestal wordt gekozen door medewerkers die een VMBO opleiding techniek hebben gedaan. In dit geval ben is men rechterhand van de bouwvakkers. Men zorgt ervoor dat ze veilig en snel hun werk kunnen doen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een assistent bouwvakker

In het beroep van assistent bouwvakker wordt er onder andere voor gezorgd dat de materialen voor de bouw van een object goed klaar worden gemaakt. Zo maakt men cement voor de metselaars en men zorgt voor de toevoer van stenen en tegels. Daarnaast zorgt de medewerker ervoor dat er veilig op de bouwplaats kan worden gewerkt. Gevaarlijke situaties worden gesignaleerd en deze worden gemeld bij de uitvoerder.

Als junior bouwvakker in BBL verband leren

Zoek je een junior bouwvakker dan zal er doorgaans sprake zijn van een studie met werkzaamheden ter plekke. Door de tijd heen leert men wat er nodig is om als bouwvakker aan de slag te kunnen. In BBL verband komt men bij een erkend leerbedrijf te werken. Op die plek leert men het vak zodat men na verloop van tijd als volleerd bouwvakker aan het werk kunt gaan.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!