Assistent beademing belangrijk beroep

Assistent beademing is een behoorlijk gewild beroep. Dat komt vooral doordat patiënten tegenwoordig niet meer alleen in een ziekenhuis worden beademd. Ook in de privé situatie komt dit steeds meer voor. Dat is dan ook de reden dat deze assistenten zo graag hun werk doen. Ze helpen patiënten om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te hebben.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een beademings assistent

Een assistent beademing zorgt ervoor dat een patiënt in een klinische, poliklinische of thuissituatie goed wordt beademd. Daarbij is hij of zij een verlengstuk van de behandelend arts. Zowel vanuit ziekenhuizen als particuliere zorginstellingen wordt een assistent beademing gezocht. Daarbij zoekt men naar kandidaten die een ruime ervaring in de medische sector hebben en die daarnaast affiniteit met de doelgroep hebben.

Op zoek naar assistent beademing

Als men een assistent beademing gaat inhuren is een medische opleiding als verpleegkundige dus een eerste vereiste. Daarnaast wordt er een hoop flexibiliteit van je verwacht. Je moet namelijk snel kunnen anticiperen op een verbetering of verslechtering van de ademhaling van de cliënt. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook van het grootste belang binnen dit beroep.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!