Handwerk voor de assemblagetechnicus mobiliteit

Als assemblagetechnicus mobiliteit werkt men aan auto’s en andere automotive producten. Diegene produceert onderdelen en halffabrikaten of men monteert onderdelen aan een auto. Als assemblagetechnicus mobiliteitsbranche moet iemand er wel rekening mee houden dat er een hoop van diegene wordt gevraagd. Men monteert immers zaken waarbij niemand zich graag een ‘maandagmorgenproduct’ veroorlooft.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een assemblagetechnicus

Als assemblagetechnicus mobiliteit is diegene  verantwoordelijk voor het lezen van een bouwtekening  waarna men een onderdeel of halffabricaat monteert in het eindproduct. Daarnaast houdt men de kwaliteit in de gaten en beoordeelt diegene  of het eindproduct voldoet aan de eisen die de fabrikant daaraan stelt. Het gaat dan om het functioneren maar ook om de veiligheid.

Assemblagetechnicus gezocht

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een assemblagespecialist. Er is een leegloop gaande omdat er steeds meer via robots wordt gewerkt. Het is dus belangrijk dat men bereid is om bij te leren om aan het werk te blijven. De innovatie staat niet stil en dat is de reden waarom jonge geschoolde krachten met minimaal een voltooide MBO opleiding heel gewild zijn.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!