Belangrijk werk als assemblagemonteur

Gaat iemand aan het werk als assemblagemedewerker dan heeft diegene een belangrijk beroep waarbij jij men eigenlijk geen fouten kan veroorloven. Zeker wanneer men werkt in de autoproductie of als assemblagemonteur luchtvaart is diegene verantwoordelijk voor de veiligheid van de passagiers. Men moet dan ook behoorlijk nauwkeurig en kritisch kunnen werken voor het uitoefenen van dit beroep.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een assemblage monteur

Als assemblagemonteur houdt men zich  bezig met het monteren van onderdelen en halffabricaten  tot een heel product. Men kijkt naar de onderdelen die men monteert. Ze moeten voldoen aan de eisen die de fabrikant eraan stelt. Daarnaast beoordeelt men het eindresultaat voordat dit naar de consument wordt doorgestuurd. Er wordt van een kandidaat bij dit beroep verwacht dat hij beschikt over grote nauwkeurigheid. Daarnaast kan men om vakgerichte ervaring vragen.

Assemblage monteur gezocht

Voor veel producten wordt tegenwoordig een monteur voor assemblage gezocht. Daarbij mag je denken aan nieuwe zaken als elektrische auto’s die op grote schaal worden geproduceerd maar ook om de nieuwste machines om gebruiksvoorwerpen sneller en gemakkelijker te produceren. De techniek staat niet stil en dat is de reden waarom er voor een vakman in deze beroepsgroep altijd genoeg werk is.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!