Welke werkzaamheden voert een assemblagemedewerker uit

Als assemblagemedewerker is men verantwoordelijk in samenwerking met een team collega’s voor de productie van machines, mechanische en technische apparaten. Het kan daarbij gaan om een klein apparaat zoals een vaatwasser maar men mag ook denken aan een auto. De assemblage betekenis is het in elkaar zetten van een toestel aan de hand van een montagevoorschrift.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Als assemblagemedewerker machines werken

Bij het in elkaar zetten van een machine is het zaak dat er heel nauwgezet wordt gewerkt. Het voorkomt dat er tijdens het functioneren van de machine storingen ontstaan. Daarnaast worden op deze  manier potentiële onveilige situaties voorkomen. Het is dus zaak dat men goed vanaf een bouwtekening kan werken maar daarnaast moet je ook steeds controleren of er geen afwijkingen zitten in het onderdeel wat wordt gebruikt bij de assemblage.

Wat is een assemblagemedewerker

Een assemblagemedewerker is iemand die doorgaans een vakgerichte MBO opleiding heeft doorlopen. Het kan hier ook gaan om een opleiding in BBL verband. Wat is assemblage is een vraag die zich ook laat beantwoorden. Assemblage is het handmatig monteren van een product waarbij in een aantal gevallen ook robotica wordt gebruikt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!