Asfaltafwerker gezocht?

Als asfaltafwerker werkt men in dienst van de overheid. Diegene is ervoor verantwoordelijk dat wegen goed worden aangelegd. Wegenbouw is een branche waar continu werk in te vinden is en daarom wordt er ook regelmatig een asfaltafwerker gezocht. Men werkt in dienst van een bedrijf wat wegen aanlegt en dit bedrijf wordt door de rijksoverheid of een lokale overheid ingehuurd.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat doet een asfaltafwerker

In dit beroep legt men wegen aan waarbij diegene de verschillende machines die ervoor nodig zijn kan bedienen. Dat varieert enorm: het ene moment werkt men met de shovel voor het aanvoeren van het materiaal en het volgende moment bedient de medewerker de pletwals om de weg goed glad aan te leggen. Hierbij komt om de hoek kijken dat men bekend is met de innovatie op het gebied van asfalt. Daarnaast werkt men volgens de bouwvoorschriften.

Wat is een asfaltafwerker

Voor asfalt aanleggen moet men een team player zijn. Men werkt samen met je collega’s en bij de werkzaamheden worden de taken verdeeld. Daarbij komt ook een stuk strategisch inzicht kijken. Men legt niet alleen wegen aan maar houdt ook in de gaten dat weggebruikers daar zo min mogelijk overlast van ondervinden. Daarnaast leest men een bouwplan waarnaar diegene handelt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!