Arts-onderzoeker gezocht?

De arts-onderzoeker is een heel belangrijke persoon in de medische wetenschap. Het gaat om een onderzoeker gezondheidszorg die erop toeziet dat er medicijnen worden geproduceerd voor aandoeningen die de patiënt zo min mogelijk belasten. Om die reden voert de arts-onderzoeker dan ook tests uit op proefpersonen voordat een medicijn op de markt komt.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Als klinisch onderzoeker in een nieuwe situatie

Daar waar het gaat om nieuwe virussen en aandoeningen moet er goed worden gekeken voor een medicijn op de markt worden gebracht. De arts klinisch onderzoeker houdt zich dan ook bezig met het maken van een medicijn en toezien op het testen ervan. Iemands taak is dat de gezondheidszorg mee innoveert en dat daarnaast voor een zo goed mogelijke volksgezondheid wordt gezorgd.

Wat doet een arts-onderzoeker

De arts-onderzoeker houdt zich bezig met het werven van proefpersonen voor het testen van een medicijn. Men kijkt naar de eisen waaraan men moet voldoen en daarnaast kijkt men naar de effecten van de medicatie op de proefpersonen.  Bijwerkingen rapporteert men direct en daarbij beoordeelt men op zo’n moment of een onderzoek nog veilig kan worden voortgezet.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!