Zoek jij een architect?

De opleiding tot architect is behoorlijk populair onder studenten. Vooral creatieve studenten die graag met bouwwerken bezig zijn volgen deze studierichting. Het is een opleiding waar vrijwel altijd werk in te vinden is maar waarbij behoorlijk wat eisen aan de student worden gesteld. Zo moet men niet alleen een huis kunnen ontwerpen, men moet ook kennis hebben van de geschiedenis van architectuur.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een pand in een bepaalde stijl ontwerpen

In de wereld van architecten is een aantal stijlen bekend die werden en worden gebruikt om panden te bouwen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Amsterdamse School. Als bouwmeester kent men deze stromingen en men weet waaraan diegene moet voldoen wanneer een opdrachtgever  vraagt om een huis of een pand te ontwerpen.

Wat doet een architect

Als bouwkundige ontwerpt men gebouwen in opdracht en daarnaast houdt men zich ook bezig met de eisen die de overheid aan een gebouw stelt zoals vastgelegd in het bouwbesluit. Men houdt zich bezig met de constructie van draagmuren en met het wooncomfort van de eigenaar van een huis. Daarnaast is het de taak van diegene om voor de bouw van een huis vergunningen aan te vragen en te onderschrijven.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!