Arbo adviseur gezocht?

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen vanuit huis moeten werken en de arbo aviseur draait dan ook overuren. De arbeidsadviseur komt niet alleen bij bedrijven over de vloer. Men benadert ook thuiswerkers die met gezondheidsklachten zitten sinds het ontstaan van de nieuwe situatie. Als medewerker arbeidsinspectie ziet men erop toe dat de thuiswerker in een goede omgeving met geschikt meubilair kan werken.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Met een arbeidsadviseur aan de slag

Bij een arbeidsadviseur is het zaak dat men een juiste opleiding heeft. Een opleiding arbeidsrecht, bij voorkeur aangevuld met kennis van het menselijk lichaam op het gebied van werkhouding is vereist. Heeft de kandidaat een dergelijke opleiding dan kan men ook als onafhankelijk arbeidsinspecteur aan het werk. Men wordt dan ingezet namens bedrijven.

Wat doet de arbeidsinspectie

Wanneer men gaat werken voor de arbeidsinspectie heeft men in principe een preventieve job. Men  wordt ingezet wanneer er nieuwe werkplekken worden ingericht om te kijken of er volgens de wettelijke normen wordt gehandeld door de werkgever. Deze functie is dan ook in eerste instantie adviserend. Wanneer er sprake is van overtreding van deze regels waarbij een advies wordt genegeerd wordt de arbeidsinspecteur ingeschakeld.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!