Arbeidsinspecteur inhuren?

Als arbeidsinspecteur komt men dagelijks bij bedrijven op de werkvloer. Dat doet men niet gelijk om boetes uit te schrijven aan ondernemers. Men komt bij bedrijven om erop toe te zien dat het goed is gesteld met het welbevinden van het personeel. Als inspecteur arbeidsinspectie ziet diegene erop toe dat machines op een veilige manier worden bediend. Daarbij moet men vooral kijken naar de veiligheid op de werkvloer en de manier waarop het personeel instructies ontvangt.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een gevaarlijke situatie gemeld

In een aantal gevallen komt men als arbeidsinspecteur over de werkvloer omdat er vanuit het personeel klachten of zorgen zijn geuit. Wanneer dit zo is valt onder andere onder de taken arbeidsinspecteur dat diegene een veilige situatie creëert in overleg met de bedrijfsleiding. Verder komt men bij bedrijven over de vloer voor een periodieke inspectie. Daarvoor wordt steeds vaker een arbeidsinspecteur gezocht.

Wat is arbeidsinspectie en wie is dan de werkgever

Als overheid neem je een medewerker arbeidsinspectie in dienst. Deze heeft een orgaan wat erop toeziet dat de regels omtrent veilig werken worden gehandhaafd. Daarnaast bestaan er in een aantal gevallen ook particuliere arbo diensten. Deze diensten zoeken ook regelmatig naar personeel voor de inspectie bij hun bedrijven.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!