Aquacultuurmanager gezocht?

In ons land zijn steeds meer viskwekerijen en de aquacultuurmanager is de drijvende kracht hierachter. Het gaat hier om iemand met een management functie die aan de slag gaat als manager viskwekerij. Voor een dergelijke functie is het van het grootste belang dat de kandidaat beschikt over de nodige kennis van zaken. Er is een voltooide opleiding op het gebied van landbouw en visserij nodig.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een manager visbedrijf doet meer dan alleen zorgen voor groei

Bij vissen kunnen bepaalde ziektes voorkomen die zich maar lastig laten bestrijden. Als aquacultuurmanager is men  bekend met alle voorkomende ziektes bij vissen. Daarnaast weet men als geen ander hoe deze ziektes bestreden kunnen worden. Daarnaast weet men ook hoe men een verdere uitbraak kunt voorkomen waardoor men zorgt voor een gezond bedrijf.

Een uitblinker in techniek

De techniek op het gebied van viskwekerijen verandert continu. Tegenwoordig moet er biologisch worden gewerkt en daarnaast moet er op het gebied van welzijn van de vissen aan een hoop normen worden voldaan. Een goede manager op dit gebied is bijgeschoold op de laatste punten en weet als geen ander hoe er aan de overheidsnormen moet worden voldaan.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!