Nieuwe ideeën ontwikkelen met een application engineer

Steeds meer afgestudeerde ICT’ers gaan als application engineer aan het werk. Dat is vooral omdat mobiele apparatuur veel meer de toekomst heeft dan vaste computersystemen. Een applicatie ontwikkelaar is iemand die niet alleen apps ontwikkelt maar ook innoveert. De vraag wat is een applicatie ontwikkelaar kan je als volgt beantwoorden. Het is een ICT specialist die niet alleen een app bouwt maar die ook kijkt naar nieuwe technieken die kunnen worden geïmplementeerd.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Als applicatie engineer nieuwe technieken uitwerken

Apps kunnen steeds meer, en een opdrachtgever komt regelmatig met nieuwe ideeën wanneer hij een applicatie medewerker benadert. Het is dan ook aan de engineer om de kunsten als applicatieprogrammeur te tonen. Men laat zien hoe er met een relatief beperkte geheugenruimte op de server een optimaal en veilig resultaat kan worden behaald. Door innovatie heeft de opdrachtgever weer groeimogelijkheden: hij blijft de concurrentie een stap voor.

App ontwikkelaar gezocht?

Wanneer jij grote wensen hebt als ontwikkelaar en wanneer je grote waarde hecht aan snelheid, hebben wij een applicatieprogrammeur voor je. Met een voltooide opleiding in de ICT kan men verder gaan specialiseren. Door met regelmaat onderzoekswerk te verrichten vergroot men de vaardigheden en timmert men aan de weg als applicatie specialist.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!