Apotheker gezocht?

Bij de titel apotheker denkt men gelijk aan een pillendraaier die medicijnen verstrekt op naam aan een patiënt. Feit is dat het vak van apothekeres zoveel verder gaat als dat. Voor deze opleiding is een voltooide studie medicijnen nodig. Daarbij is een farmaceut bekend met alle grondstoffen van medicijnen en de werking daarvan in het menselijk lichaam.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Apotheker werk als onderzoeker

Als apotheker valt het ook onder de werkzaamheden dat men onderzoekswerk doet. Wanneer een patiënt een bepaald bestanddeel van een medicatie niet verdraagt moet men kijken hoe men dit bestanddeel kan vervangen om de medicatie geschikt te maken. Er zijn ook medicijnen die een apotheker onder eigen naam op de markt brengt voor een specifieke doelgroep.

Apotheker gezocht op loonbasis

Een apothekeres is doorgaans als zelfstandige werkzaam of men werkt voor een bepaalde keten apotheken. Er worden echter tegenwoordig ook mensen op loonbasis gezocht. Deze werken dan in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Ze verstrekken niet alleen bestaande medicijnen maar ook hier houden ze zich bezig met het specialistische werk.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!