Antropoloog gezocht?

Over een studie antropologie hangt een bijzondere sfeer. Het klinkt voor werkgevers als een fun studie. Volkenkunde klinkt namelijk vooral als een beroep waar banen in te vinden zijn waarbij een geringe kennis nodig is. Feit is dat antropologie een zeer veelzijdig beroep is. Men houdt zich bezig met volkenkunde en men hebt dus te maken met veel verschillende bevolkingsgroepen. Voor steeds meer beroepen wordt een antopoloog gezocht.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat is antropologie voor toevoeging in het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven vindt veel handel plaats vanuit en naar het buitenland. Als antropoloog heeft men een ruime hoeveelheid kennis van bepaalde bevolkingsgroepen. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om de Aziatische markt weet men exact hoe deze bevolkingsgroep handel bedrijft. Daarnaast weet men exact welke normen er worden gehanteerd zodat men  kan zorgen voor een gestroomlijnde omgang.

Wat is een antropoloog in forensische wetenschap

Als forensisch antropoloog wordt de  hulp vaak ingeroepen bij politiewerk, zogeheten cold cases en onderzoekswerk in de grond. Een antropoloog die zich heeft gespecialiseerd in dit werk kan beoordelen bij een skelet met wat voor ras men te maken hebt: menselijk of dierlijk. Daarnaast kan men  beoordelen of er sprake is van een man of vrouw, wat de leeftijd bij benadering was, en wat de doodsoorzaak is.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!