Animatiemedewerker inhuren?

Een animatiemedewerker heeft een beroep wat men doorgaans maar een bepaalde tijd van het jaar kan beoefenen. Men werkt namelijk in het hoogseizoen bij een pretpark, een vakantiepark of een camping. Er wordt een grote mate van flexibiliteit van jou verwacht bij animatiewerk. Zo moet men zich kunnen inleven in de doelgroep en daarnaast moet men bij een themavakantie kennis in huis hebben over het thema. Daarbij mag men bijvoorbeeld denken aan een sportieve vakantie.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Als medewerker animatie aan de slag

Voor animatie werk is niet altijd een opleiding nodig. Wanneer men werkt met kinderen is een opleiding PABO of pedagogiek vaak wel gewenst. Er worden een hoop studenten in dienst genomen voor dit werk die als entertainer werken naast hun opleiding om een zakcentje bij te verdienen. Er zijn echter ook mensen die het hele jaar door dit werk doen.

Wat is animatiewerk in het buitenland

Buitenlandse hotels en vakantieparken zijn doorgaans het hele jaar open en er komen het hele jaar door kinderen en andere doelgroepen die vermaakt moeten worden. In dat geval werkt men in het buitenland. Er wordt dan van een medewerker verwacht dat diegene de taal spreekt van het land waarin men werkt. Men moet immers kunnen communiceren met de bedrijfsleiding en de lokale bevolking. In dit geval is het een fulltime baan waarbij men geen extra werkzaamheden hoeft te verrichten.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!