De anesthesist als rechterhand van de chirurg of arts

Wie aan het werk wil gaan als anesthesist kiest een beroep uit waarbij heel secuur gewerkt moet worden en waarbij geen fouten mogen worden gemaakt. Anesthesie houdt namelijk in dat men zich bezig houdt met pijnbestrijding. Daarnaast is het de taak van een anesthesie medewerker om de patiënt zo comfortabel mogelijk te houden tijdens vervelende onderzoeken en operaties.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Anesthesisten zijn van levensbelang

Door ziekenhuizen en ambulances wordt met regelmaat een anesthesist gezocht. Dat heeft zo zijn redenen. Steeds meer komt men erachter dat patiënten gemakkelijker kunnen worden onderzocht en behandeld wanneer ze geen pijn ervaren. Het is dan ook heel belangrijk dat pijnstilling, in wat voor mate dan ook, kan worden toegediend bij trauma of bij onderzoeken.

Wat doet een anesthesioloog nog meer

Een anesthesioloog heeft een eigen polikliniek of praktijkruimte in het ziekenhuis. Hij werkt met patiënten die binnenkort een onderzoek of operatie moeten ondergaan. Daarnaast werkt hij ambulante diensten samen. Een anesthesist heeft doorgaans zijn eigen specialisatie en die bepaalt hoe breed deze inzetbaar is. Een anesthesioloog kan een of meerdere specialisaties hebben.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!