Anesthesiemedewerker gezocht?

De anesthesiemedewerker is  een bekend gezicht op de operatieafdeling van een ziekenhuis. Toch is dat niet de enige plek waar men als anesthesist medewerker actief zal zijn. Het is een van de meest veelzijdige banen in een ziekenhuis. Een anesthesist werkt namelijk ook op poliklinische afdelingen maar ook met de trauma helikopter.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

De anesthesist medewerker heeft een zeer brede kennis

Anesthesie assistent wordt men pas wanneer men een ruime opleiding medicijnen heeft gevolgd. Men moet immers kennis hebben van het menselijk lichaam en daarnaast moet men exact weten hoe men een patiënt pijnstilling toedient zonder dat diens leven in gevaar komt. Daarbij mag gedacht worden aan pijnstilling bij een bevalling, pijnstilling tijdens een operatie of een poliklinische ingreep maar ook aan sedatie bij patiënten die zodanig veel pijnprikkels ervaren dat ze niet behandeld kunnen worden.

De taken anesthesiemedewerker nader toegelicht

De anesthesiemedewerker heeft als taak dat de patiënt onder alle omstandigheden zoveel mogelijk comfort ervaart tijdens een medische handeling. Dat kan dus ook zijn bij een ingreep waarbij de traumahelikopter is ingezet. In die gevallen is er sprake van heftig trauma met bijbehorende pijnklachten. Door de patiënt comfort te bieden kan deze worden behandeld en nemen de overlevingskansen toe.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!