Een android developer kan jouw idee omzetten in een app

Steeds meer bedrijven beschikken over een eigen app: een android developer kan jou helpen om een app te maken voor jouw bedrijf waardoor je meer klanten zult genereren. Een android app developer is een specialist met een HBO of WO opleiding in de informatica. De programmeur houdt zich bezig met android development. Dit houdt in dat  hij of zijn apps ontwerpt die worden gebruikt op android apparatuur.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Van plan tot app

Een android programmeur huur je in wanneer je globaal weet wat jij wil doen met een app. Wanneer je een idee hebt lever je dit aan inclusief zoveel mogelijk achtergrondinformatie . Aan de hand van de informatie maakt de android developer een app die zo aantrekkelijk mogelijk is voor klanten. Wanneer er een eerste versie klaar is wordt deze aan de klant gepresenteerd die dan mag zeggen of de app naar wens is. Daarna worden eventuele fouten eruit gehaald waarna de app kan worden gelanceerd.

Waarom je specifiek een programmeur android inschakelt

Android apparatuur functioneert op een heel andere manier dan iOs apparatuur. Dat is dan ook gelijk de reden waarom je een specialist moet inschakelen. Een software engineer android weet wat de mogelijkheden zijn van dit besturingssysteem en hij weet hoe hij een app kan maken die snel en zonder haperingen werkt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!