Ambulancechauffeur gezocht?

Als ambulancechauffeur wordt de hulp vaak ingeroepen in levensbedreigende situaties. Er wordt gewerkt met zeer kwetsbare patiënten waarbij het van het grootste belang is dat er zeer snel zorg wordt verleend. Daarbij is de chauffeur verantwoordelijk voor het rijden van de ambulance maar jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan dat. Men moet meer kunnen dan snel rijden.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Het functieprofiel ambulancechauffeur

Het is goed om te weten dat er aan een ambulancechauffeur eisen worden gesteld. Zo moet diegene rijbewijs B en C hebben. Verder komt er nog meer kijken bij werken als ambulancechauffeur. Men moet ervoor zorgen dat het transport van de patiënt tijdens de hele zorg goed wordt geregeld. Dat houdt dus ook in dat diegene verantwoordelijk is voor het bedienen van de brancard en apparatuur terwijl de ambulancebroeder de patiënt stabiel krijgt om te vervoeren naar het ziekenhuis.

Plaats een ambulancechauffeur vacature

Zoek jij een ambulance chauffeur dan is het van het grootste belang dat je binnen een netwerk zoekt. Veel vacatures staan ondergebracht in een specialistische vacaturebank. Er worden vacatures geplaatst door standplaatsen die meerdere ambulances hebben rondrijden maar ook ZZP ambulances zoeken regelmatig een chauffeur omdat het vaak gaat om een deeltijd vacature.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!