Een algemeen directeur gezocht?

Voor veel werknemers is de functie van algemeen directeur een echte droombaan. Ze zijn voor een heel belangrijk deel verantwoordelijk voor het succes van een onderneming. De functie algemeen directeur is echter niet voor iedereen weggelegd. Er is meer nodig dan een opleiding en een vlotte babbel. Bij het werk komen een hoop verantwoordelijkheden kijken. Er is dan ook bij veel bedrijven een functiebeschrijving algemeen directeur aanwezig.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Het functieprofiel algemeen directeur

Je mag als bedrijf een hoop eisen stellen aan een algemeen directeur. Zo is een bachelor diploma een eerste vereiste wanneer men binnen een bedrijf in een hogere functie wordt aangenomen. Veel mensen werkzaam als algemeen directeur begonnen op een management functie waarna ze opnieuw gingen studeren en een Masteropleiding bestuurskunde of MBA volgden. Daarbij komt het aan op kennis, vaardigheden maar ook op karakter. Dit moet immers passen bij de baan.

Werken als algemeen adjunct

Tijdens de studie of vlak na het voltooien daarvan kan een kandidaat bij veel bedrijven als adjunct directeur aan het werk gaan. Diegene is dan de rechterhand van de directeur en neemt werkzaamheden waar indien dit nodig is. Als operationeel directeur wordt gewerkt in de lopende zaken binnen een bedrijf en wordt er gezorgd voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!