Een adviseur public affairs inschakelen

Een adviseur public affairs is iemand die het kadaster helpt bij het oplossen van politieke, maatschappelijke en sociale vraagstukken. Het gaat dan om bouwkundige maar ook om bestuursrechtelijke aangelegenheden. Werken voor het kadaster begint als junior adviseur public affairs. Je doet dan het vooronderzoek voor de public affairs adviseur en brengt een deskundig advies public affairs uit aan heet team van senior adviseurs.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Waar je als public affairs consultant aan moet voldoen

Als medewerker public affairs moet je aan een aantal eisen voldoen. Daaronder valt ook een grote mate van bekendheid met het lobbywerk binnen commerciële partijen. Daarnaast moet je in staat zijn om partijen met elkaar te verbinden en de contacten goed te stroomlijnen. Verder moet je bekend zijn met de digitale veranderingen in een bedrijf en je moet genoeg afweten van bestuurlijke en maatschappelijke werkvlakken van het kadaster.

Een benodigde opleiding

Wil je in dit vak aan het werk gaan dan moet je een afgeronde HBO of universitaire studie bestuurskunde hebben. Daarnaast wordt altijd gevraagd naar een behoorlijke mate van werkervaring. Dit is een punt wat kan worden behaald door te beginnen in een junior functie of via afgeronde en doorlopen stages binnen een vergelijkbaar gebied.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!