Schakel een adviseur gezondheidsbevordering in

Steeds meer GGD organisaties en gemeenten schakelen een adviseur gezondheidsbevordering in. Dat doet men om bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van schoolkinderen, ouderen of een andere doelgroep. De gezondheidsbevordering adviseur komt met een plan om via de beschikbare organisaties en instellingen gezondheid bevorderende maatregelen in te voeren.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een consulent ter plekke

Bij de beoogde locaties wordt een consulent gezondheidsbevordering langs gestuurd die een plan presenteert aan de leiding van een organisatie of instelling. Aan de hand daarvan wordt een strategie bepaald die wordt gehandhaafd. Voor het plan wordt eerst gekeken of er een draagvlak voor is en daarnaast wordt er gekeken wat de benodigde partijen zijn die nodig zijn om het project te laten slagen. De medewerker gezondheidsbevordering kijkt dan ook naar benodigde diensten en producten alvorens een dergelijk plan te lanceren.

Een uitvoering en evaluatie

Uiteindelijk zal dan het plan ten uitvoer worden gebracht en tussentijds wordt bekeken of de  behaalde resultaten overeenstemmen met de doelen die er waren bepaald. Tijdens het project wordt bovendien gekeken of er een structurele implementatie van het project plaatsvindt. Schoolkinderen stimuleren om meer buiten te spelen moet immers het hele jaar door gebeuren wil het echt effectief zijn. Daarna volgt de evaluatie met de instanties en de gemeente.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!