Investeer slim met een adviseur corporate finance

Investeerders die willen investeren in een bedrijf schakelen steeds vaker een corporate finance adviseur in. Dat doet men omdat er deskundig advies nodig is voor een investering wordt gedaan. Een investering wordt immers alleen gedaan in projecten waarbij het risico zo laag mogelijk is. Het gaat dan om investeringen op het gebied van private equity. De investering wordt gedaan in ondernemingen die geen beursnotering hebben.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een adviseur gezocht voor investeren in jonge bedrijven

Regelmatig gebeurt het dat er wordt geïnvesteerd in een beginnend bedrijf. Een corporate finance adviseur zal erop toezien dat er kandidaten worden gevonden voor een dergelijke investering. Er wordt vooraf gekeken of er niet te grote risico’s worden genomen. Er is in dit geval sprake van durfkapitaal wat afkomstig is van bedrijven en particulieren. Een deskundig advies op het gebied van investeren en beleggen is dan ook op zijn plaats.

Een junior corporate finance adviseur

Wanneer je start in dit beroep begin je op een junior positie. Je begint met het assisteren van de adviseur corporate finance. Je brengt gegevens bij elkaar en doet onderzoek. Wanneer dit geheel is voltooid wordt het resultaat doorgegeven naar de senior toe waarna er een investeringsadvies wordt uitgebracht. Door de tijd heen krijgt de junior adviseur meer taken waarna deze kan doorgroeien naar een senior functie.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!