Een administratief medewerker is van groot belang

Ieder bedrijf heeft belang bij de diensten van een administratief medewerker. Er wordt dan ook steeds vaker naar een administratieve medewerker gezocht. Grote ondernemingen hebben doorgaans hun eigen administrateur in huis maar kleinere bedrijven stellen het nog al te vaak zonder medewerker financiële administratie. Dat heeft behoorlijk wat nadelen. Een groot nadeel is dat de ondernemers lang bezig zijn met de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een administratie medewerker freelance inhuren

Heeft jouw bedrijf niet genoeg administratief werk om fulltime of parttime iemand in te schakelen dan kan je er altijd nog voor kiezen om iemand op freelance basis in te huren. Je spreekt dan zelf een moment af waarop de boekhouding wordt gedaan en daarnaast betaal je de boekhouder voor het aantal gewerkte uren. Een andere optie is dat je kiest voor een kantoor.

Weet welke diensten je kan afnemen

Voordat je iemand inhuurt is het goed om vooraf te kijken welke diensten je allemaal nodig hebt. De maandelijkse debiteuren en crediteurenadministratie is maar een onderdeel. Je hebt ook te maken met zaken als de BTW afdracht per kwartaal en de belastingaangifte die gedaan moet worden. Voor een jaarverslag heb je ter controle als extra een accountant nodig. Zorg ervoor dat je dit tijdig regelt. Aan het eind van een kwartaal en van het jaar zijn deze specialisten erg drukbezet

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!