Voel je beter door een ademhalingstherapeut

Ademhalen is iets wat iedereen doet, dus er lijkt geen noodzaak om een ademhalingstherapeut in te zetten. Toch is ademhalingstherapie iets wat een belangrijk onderdeel uitmaakt van de paramedische diensten. Bij veel klachten en problemen is er sprake van een verkeerde ademhaling waardoor de klachten aanhouden of worden vererger. Denk daarbij aan stress, een burn-out maar ook bijvoorbeeld aan angstaanvallen. Door een juiste manier van ademhalen kunnen deze klachten behoorlijk afnemen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat leer je bij een workshop ademhalingstherapie

Ben je al werkzaam in de gezondheidszorg dan is het een waardevol idee om je te laten scholen via een specialistische workshop. Er wordt namelijk steeds vaker door patiënten een ademhalingstherapeut gezocht en het is goed wanneer dit specialisme bekend is bij behandelaars in de gezondheidszorg. Er kan dan worden gekeken naar de juiste ademhalingstechniek bij bepaalde klachten. Bij een workshop leer je welke technieken op welke momenten kunnen worden ingezet.

Waar aanbieders en vragers elkaar ontmoeten

Ademhalingstherapeuten staan vermeld in een register maar het is ook goed om navraag te doen bij de zorgverzekeraar bij welke therapeuten er een vergoeding van toepassing is. Een aantal erkende ademhalingstherapeuten wordt namelijk voor een deel vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vind de beste therapeut en voel je beter in je vel.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!