Voel je beter door een acupuncturist

Een acupuncturist is een specialisme wat voortkomt uit de Chinese geneeskunde. Het is een manier van geneeskunde waarbij gekeken wordt naar het algehele lichamelijke welzijn. De vraag ‘acupunctuur wat is dat’ laat zich eenvoudig beantwoorden. Er worden acupunctuurnaalden op acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Accupunctuur is een vorm van geneeskunde die in een aantal gevallen wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering mits uitgevoerd door erkende acupuncturisten.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Acupuncturist gezocht

Heb jij bepaalde fysieke of emotionele klachten waarbij een acupuncturist jou zou kunnen helpen, dan ga je het beste op zoek naar een acupuncturist freelancer. Er zijn in ons land een aantal acupuncturisten die verzameld staan in een register. Het gaat om specialisten die een erkende opleiding hebben gevolgd.

Aandachtspunten bij een acupuncturist

Let er bij je keuze voor een dergelijke specialist op dat er sprake is van een erkende opleiding. Er kan dan altijd een diploma of certificaat worden overlegd. Kijk ook vooraf naar referenties voor je een keuze maakt. Een manier om niet voor een verrassing te komen staan is dat je vooraf het register van jouw zorgverzekeraar doorneemt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!