Voorkom verrassingen met een actuaris

Veel verzekeringsmaatschappijen hebben een actuaris in dienst of men maakt gebruik van de diensten hiervan. Wat doet een actuaris voor een bedrijf: het is een vraag die zich gemakkelijk laat beantwoorden. Een actuarieel rekenaar berekent de hoogte van verzekeringspremies en daarnaast kijkt hij naar de verhouding tussen een verzekering en de zaken die verzekerd worden. De inhoud van pakketten wordt vastgesteld en daarmee wordt gekeken naar de risico’s die een verzekeraar loopt.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een actuarieel analist

Verzekeren is een kwestie van risico’s nemen. Bij een verzekerde kan er van alles gebeuren waardoor je bij een geringe polis behoorlijke uitgaven kan krijgen. Een analist zal kijken of iemand een verzekering kan afsluiten zonder dat er voor jou een al te hoog risico ontstaat. Daarnaast zal deze kijken of er in het geval van een verhoogd risico een aangepast pakket of een aangepaste polis noodzakelijk is.

Een actuaris gezocht voor een actuariaat

Een actuaris is een persoon ie academisch geschoold is. De betekenis van actuaris is dat iemand bij voorbeeld het diploma Master Actuariële wetenschap heeft. Dit kan in voltijd of deeltijd zijn behaald. Goede actuarissen vind je gemakkelijk nadat er een werving heeft plaatsgevonden. Dit kan je het beste aan een wervingsbureau overlaten.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!