Een acteur vinden voor jouw productie

Er zijn steeds meer zaken waarvoor je als bedrijf of organisatie een acteur nodig hebt. We hebben het in dat geval over promoties waarvoor een acteur gezocht wordt. Acteren is namelijk iets wat je niet zomaar aan een willekeurig persoon kan vragen. Een boodschap met overtuiging brengen is iets wat niet iedereen kan: een voltooide cursus acteren is een minimaal vereiste.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een acteur via een castingbureau acteren

Nagenoeg alle acteurs in ons land staan geregistreerd bij een castingbureau. Dit is een plek waar  men de voorselectie voor jouw bedrijf kan uitvoeren. Daarna zal men voor jouw opdracht acteur audities organiseren waarbij men de geselecteerde kandidaten uitnodigt. Het resultaat is een acteur die de boodschap van jouw reclame campagne optimaal kan neerzetten

Een workshop acteren

Wanneer je als bedrijf een bedrijfsuitje wil organiseren wordt er steeds vaker gekozen voor een workshop. Bij een workshop waarbij aandacht wordt besteed aan acteren leren werknemers zich onder andere in een ander te verplaatsen. Dit is een vaardigheid die goed van pas komt binnen jouw organisatie: het gaat dus verder dan een plezierig doorgebrachte dag.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!