Een vacature accountmanager invullen

De accountmanager is voor jouw bedrijf het vaste contactpunt met de klant. Wat doet een accountmanager: we zullen die vraag voor je beantwoorden. Een dergelijk persoon is iemand die wordt toegewezen aan een klant die een structurele afname heeft bij jouw bedrijf. Het gaat dus niet om een eenmalige afname maar om een klant die tot de vaste kring wordt berekend. Wanneer er wat speelt bij een dergelijke klant is het zaak dat er kort lijnen zijn naar jouw bedrijf.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Wat is een accountmanager

Een accountmanager is dan ook de spil van het bedrijf. Er moet in veel gevallen proactief worden gewerkt om de verkoopcijfers optimaal te houden. Een senior accountmanager stuurt het team aan. Deze zal ervoor zorgen dat er een optimale communicatie is vanuit de bedrijfsleiding naar de accountmanagers toe. Daarnaast is deze het aanspreekpunt vanuit de accountmanagers wanneer er sprake is van complexe zaken

Een internationale accountmanager

Het gaat hier om een accountmanager van betekenis die verstand heeft van de buitenlandse markt. Een studie bedrijfskunde en kennis van het buitenland is hierbij van groot belang. Naast een afgeronde studie accountmanagement komt dan ook een stuk kennis van de doelgroep om de hoek kijken. Een voltooide studie in het buitenland is in die gevallen een vereiste.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!