Vind hier een betrouwbare accountant

Een accountant is een professional die je als bedrijf inhuurt voor het maken van onder andere financiële verslagen, het controleren van jaarrekeningen maar die ook een complexe financiële administratie voert. Het verschil met een gewoon administratief medewerker is het takenpakket. Standaard boekhoudkundige bewerkingen zoals debiteuren- en crediteurenadministratie vallen doorgaans niet onder accountancy.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Een specialist inhuren

De vraag ‘wat is een accountant’ is hiermee beantwoord. Heb jij voor jouw bedrijf een accountant nodig dan moet je op zoek gaan naar een goede specialist. Deze kan werken op een zzp basis maar er is ook de keuze voor een accountancy kantoor. De vraag ‘wat is accountancy’ is ook beantwoord. Het mag duidelijk zijn dat je een specialist met een afgeronde opleiding nodig hebt. Er kan dan sprake zijn van een afgeronde HBO of een afgeronde universitaire opleiding.

Een account van betekenis

Schakel je het liefst een goed aangeschreven accountant aan, vraag dan altijd om referenties van klanten. Op die manier weet je zeker dat je een vakman of vakvrouw inhuurt die jou en je bedrijf op financieel vlak volledig ontzorgt.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!