Een account executive voor jouw bedrijf vinden

Wanneer jouw bedrijf te maken heeft met commerciële verkoop waarbij het gaat om kostbare zaken is een account executive een verstandige keuze. Het verschil met een ‘gewone’ medewerker verkoop bestaat hieruit dat deze vakman of vakvrouw niet alleen verantwoordelijk is voor de verkoop maar ook voor de nazorg en verdere opvolging tijdens het aankooptraject. Dit gaat dus verder dan enkel een product aan de man brengen.

Bekijk freelancers

Moderne, eenvoudige, unieke logo designs! Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
Moderne, eenvoudige, unieke logo designs!
user-badge-server
Vaste Prijs € 250.00

Het verschil met een accountant executive

Een accountant executive is een verkoper die nog net een stapje verder gaat. Deze wacht niet tot er zich een klant aandient voor jouw bedrijf: hij of zij gaat zelf actief op zoek naar geschikte potentiële klanten voor jouw firma die echt behoefte hebben aan het product wat jij levert. Daarbij mag je dus naast de verkoop ook denken aan een stuk marketing. Met de juiste kennis van de doelgroep op zak gaat men aan de slag.

Een executive van betekenis vinden

Een account executive vinden via een algemene vacature is doorgaans een lastige zaak. De voorselectie kan maar beter al voor je zijn gedaan. Dat is de reden waarom je dit personeel bij voorkeur vindt binnen een professionele vacaturebank.

Nieuws & verhalen

Waar wacht je nog op?

Ontmoet vandaag nog Nederlandse freelancers!